Busca:   en:
Dani i el misteri del bolquer. Conte per entendre i promoure el control d'esfínters esfínteres

Ampliar imagenAmpliar imagen

TAPA DURA

13.40 Euros

13.94 Dólares*

 

 

Compartir en:

compartir FaceBook

Dani i el misteri del bolquer. Conte per entendre i promoure el control d'esfínters esfínteres

La Dani ha descobert que els grans no porten bolquer i té molts dubtes. On va la caca? Vols ajudar-la a investigar? Aconseguirà deixar el bolquer? I tu, vols deixar d’utilitzar bolquer? La Dani i en Queco t’ajudaran a aconseguir-ho!

La retirada del bolquer és una fita evolutiva molt important que per tenir èxit requereix una maduresa cerebral adequada. Per aquest motiu, hem d’estar atents als senyals que es produeixen quan l’infant està preparat per fer el pas.

L’autora d’aquest conte, Carolina Laguna, és neuropsicòloga i psicòloga educativa acreditada, i professora col·laboradora del Màster de Neuropsicologia i Educació de la Universitat Nacional de La Rioja. Així mateix, és coordinadora del Departament de Neuropsicologia, directora de l’Expert en Neuropsicologia Infantil Sistèmica i docent de Psicólogos Pozuelo.

També és especialista en avaluació i tractament de l’espectre autista, dèficit d’atenció i trastorns de la lectura i l’escriptura, assessora de la junta directiva de la Sección de Psicología Clínica y de la Saluddel Colegio Oficial de Psicólogos de Madrid, tutora de pràctiques d’alumnes de postgrau de la Universidad Europea de Madrid i autora de diversos articles relacionats amb el desenvolupament evolutiu en la infància.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit des de les aventures properes, interactives i divertides de la Dani.

Conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa la protagonista i permet treure a la llum part de l'univers interior del petit/a lector/a

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els altres llibres de la col·lecció Creixicontes i Senticontes.

Tambien disponible en:

Editorial: Sentir
ISBN: 9788426726742
Publicado:5/2019
Páginas: 38
Idioma: Catalán
Encuadernación: Tapa dura

  • Formas de pago Tarjetas de crédito

    Formas de envio Logos mensajeria
  • Atencion teléfonica tienda
    Telefono de contacto
Gastos de envío
G R A T I S
Envíos España península para pedidos superiores a 59,90 euros (más iva) (condiciones)

TIENDA

Tienda

Síguenos en: Síguenos en Twiter | Síguenos en Facebook | Instagram | pinterest

Enlaces rápidos a temas de interés

BOLETÍN

RSS | XHTML | CSS
Mapa Web | Registro | Contacta
© Majo Producciones 2001-2024 - Prohibida la reproducción parcial o total de la información mostrada