Busca:   en:
Una visita inesperada a la meva família. Conte per explicar el càncer d’un ésser estimat, facilitar la seva expressió emocional i donar suport a la família en el procés (Senticontes)

Ampliar imagenAmpliar imagen

TAPA DURA

14.60 Euros

15.20 Dólares*

 

 

Compartir en:

compartir FaceBook

Una visita inesperada a la meva família. Conte per explicar el càncer d’un ésser estimat, facilitar la seva expressió emocional i donar suport a la família en el procés (Senticontes)

La Victòria, en tornar de les vacances amb els seus pares, s’adona que alguna cosa estranya els passa als seus avis. En preguntar què passa a la seva amiga Marisé, li explica que la seva família ha rebut una visita inesperada. Quina visita ha rebut la família de la Victòria? Li explicaran els pares de la Victòria la veritat? Com afrontarà la Victòria la situació?

Un de cada tres homes i una de cada quatre dones desenvoluparà algun tipus de càncer durant la seva vida. Probablement, per això, els nostres fills tindran contacte amb la malaltia oncològica de manera directa o indirecta a la seva infància. És molt important que els adults de l’entorn del nen li ajudem a travessar aquesta situació de la manera més natural possible, perquè l’experiència no sigui tan dolorosa.

L’autora d’aquest conte, Mònica Fraca Villar, és psicòloga, psicooncòloga, psicoterapeuta familiar i experta en teràpia de parella. A més, és Coordinadora d’Hospitals de la Comunitat de Madrid en l’Associació Espanyola Contra el Càncer, entre altres càrrecs. Gràcies a la seva experiència, proporciona a les famílies el llibre Una visita inesperada a la meva família: un relat senzill i pràctic sobre com explicar el càncer d’un ésser estimat als infants, facilitar l’expressió emocional d’aquesta malaltia i donar suport a la família en el procés.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit al mateix temps, conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa la protagonista, la Victòria, i permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a a través de:

· Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
· Element de transició a buscar per les Pàgines del conte
· Adhesius relacionats amb la història
· Pàgines per dibuixar
· Recomanacions per a adults

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els altres llibres de la col·lecció Senticontes.

Tambien disponible en:

Editorial: Sentir
ISBN: 9788426726445
Publicado:7/2018
Páginas: 48
Idioma: Catalán
Encuadernación: Tapa dura

  • Formas de pago Tarjetas de crédito

    Formas de envio Logos mensajeria
  • Atencion teléfonica tienda
    Telefono de contacto
Gastos de envío
G R A T I S
Envíos España península para pedidos superiores a 59,90 euros (más iva) (condiciones)

TIENDA

Tienda

Síguenos en: Síguenos en Twiter | Síguenos en Facebook | Instagram | pinterest

Enlaces rápidos a temas de interés

BOLETÍN

RSS | XHTML | CSS
Mapa Web | Registro | Contacta
© Majo Producciones 2001-2024 - Prohibida la reproducción parcial o total de la información mostrada