Busca:   en:
Viatja i memoritza amb el Telmo. Els misteris dels pirates i de les olimpiades

Ampliar imagenAmpliar imagen

TAPA DURA

13.95 Euros

14.32 Dólares*

 

 

Compartir en:

compartir FaceBook

Viatja i memoritza amb el Telmo. Els misteris dels pirates i de les olimpiades

El Telmo, la mascota viatgera de la classe, coneix tots els racons màgics de l’escola de l’Hugo i la Carlota. En aquesta aventura s’endinsaran a l’època dels dinosaures i de l’antic Egipte. L’atenció i el control d’impulsos seran molt importants per poder desxifrar els misteris.

Avui dia, la utilització massiva dels dispositius tecnològics ennuvola i empobreix l’estimulació de les funcions executives, motiu pel qual animem que tant pares com mestres fomentin un nivell prou bo de funcionament executiu en els nens, com la concentració i el control dels impulsos, ja que aportaran als nostres petits recursos fantàstics per tenir una vida més rica, pràctica i funcional.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit, i conté elements que ajuden a potenciar i enfortir la concentració i el control dels impulsos. A més, permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

· Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
· Jocs per als petits lectors
· Recomanacions per adults

Els autors d’aquest conte són Rafa Guerrero i Belén de Toro. Rafa és Llicenciat en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat Complutense de Madrid (UCM). Doctor en Ciències de l’Educació i expert en psicologia educativa. Màster en Psicoteràpia Breu. Expert en trauma i EMDR. Expert en TDAH, trastorns de l’aprenentatge i de la conducta. Director de Darwin Psicólogos i professor universitari. Belén és Graduada en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid amb l’itinerari de Psicologia Clínica i de la Salut. Màster en Neuropsicologia Educativa en la Infància i Adolescència. Especialitzada en teràpia de reorganització neurofuncional mitjançant el mètode Padovan i en la integració de reflexos primitius per l’Institut de Psicologia Neurofisiològica (INPP). Formada en teràpia familiar sistèmica aplicada en la infància.

Edat: a partir de 2 anys

Tambien disponible en:

Editorial: Sentir
ISBN: 9788426734037
Publicado:11/2021
Páginas: 34
Idioma: Catalán
Encuadernación: Tapa dura

  • Formas de pago Tarjetas de crédito

    Formas de envio Logos mensajeria
  • Atencion teléfonica tienda
    Telefono de contacto
Gastos de envío
G R A T I S
Envíos España península para pedidos superiores a 59,90 euros (más iva) (condiciones)

TIENDA

Tienda

Síguenos en: Síguenos en Twiter | Síguenos en Facebook | Instagram | pinterest

Enlaces rápidos a temas de interés

BOLETÍN

RSS | XHTML | CSS
Mapa Web | Registro | Contacta
© Majo Producciones 2001-2024 - Prohibida la reproducción parcial o total de la información mostrada