Busca:   en:
Tienda > Libros > Pruebas y protocolos > Primera infancia y escolares
Tienda > Libros > Pruebas y protocolos > Psicológicos
SENA. Sistema d'Avaluació de Nens i Adolescents (Joc complet)

Ampliar imagenAmpliar imagen

212.21 Euros

221.76 Dólares*

 

 

Compartir en:

compartir FaceBook

SENA. Sistema d'Avaluació de Nens i Adolescents (Joc complet) (B*)

I. Fernández-Pinto, P. Santamaría, F. Sánchez-Sánchez, M. A. Carrasco y V. Del Barrio

El SENA és un instrument adreçat a la detecció d'un ampli espectre de problemes emocionals i de conducta des dels 3 fins als 18 anys com ara:
- Problemes interioritzats: depressió, ansietat, ansietat social i somatització.
- Problemes exterioritzats: hiperactivitat i impulsivitat, problemes d'atenció, agressivitat, conducta desafiant, problemes de control de la ira, problemes de conducta i consum de substàncies.
- Problemes específics: problemes de la conducta alimentària, problemes d'aprenentatge, esquizotípia ...

També permet detectar àrees de vulnerabilitat que predisposen a l'avaluat a presentar problemes més severs. Algunes d'aquestes àrees són els problemes de regulació emocional, el perfeccionisme patològic, la rigidesa o l'aïllament.

Així mateix, avalua la presència de certs recursos psicològics que actuen com a factors protectors davant de diferents problemes i que poden utilitzar-se per donar suport a la intervenció. Alguns d'aquests recursos avaluats pel SENA són l'autoestima, la competència social o la intel·ligència emocional.

A més el SENA proporciona diversos índexs globals que permeten resumir les puntuacions obtingudes en les diferents escales i que mostren el funcionament de l'avaluat en diverses àrees més generals (Índex total de problemes, Índex de problemes interioritzats, Índex de problemes exterioritzats, Índex de problemes contextuals, Índex de recursos personals).

El SENA permet la integració de la informació procedent de diverses fonts o informadors, és a dir, el professional pot obtenir informació sobre un nen o adolescent per mitjà de les respostes dels seus pares, dels seus professors i del propi avaluat. Per a això disposa de tres quadernets diferents segons l'informador (autoinforme, pares o professors) que poden utilitzar aïlladament o conjuntament, segons estimi més convenient el professional.

En resum, el SENA és un instrument de gran interès i utilitat en diferents contextos (escolar, clínic, forense ...) ja que permet obtenir una visió panoràmica i comprehensiva de la persona avaluada d'una forma senzilla i relativament ràpida, incloent les seves principals àrees problemàtiques , els seus vulnerabilitats i els seus recursos disponibles.

Aplicació: Individual o col·lectiva
Temps: Entre 15 i 20 minuts els qüestionaris per a pares i professors; entre 30 i 40 minuts els qüestionaris d'autoinforme.
Edat: De 3 a 18 anys.
Nivell 1 Infantil (3-6 anys)
Nivell 2 Primària (6-12 anys)
Nivell 3 Secundària (12-18 anys)

B*. Para la venta de este producto se requiere acreditar: Titulación en Psicología, Educación, Medicina, Logopedia, Terapia ocupacional u otro campo relacionado con el propósito de uso del test.

Tambien disponible en:

Manual
90 Exemplars (10 de cada tipus)
1 Pin de correcció 90 usos

Fabricante: Tea

  • Formas de pago Tarjetas de crédito

    Formas de envio Logos mensajeria
  • Atencion teléfonica tienda
    Telefono de contacto
Gastos de envío
G R A T I S
Envíos España península para pedidos superiores a 59,90 euros (más iva) (condiciones)

TIENDA

Tienda

Síguenos en: Síguenos en Twiter | Síguenos en Facebook | Instagram | pinterest

Enlaces rápidos a temas de interés

BOLETÍN

RSS | XHTML | CSS
Mapa Web | Registro | Contacta
© Majo Producciones 2001-2024 - Prohibida la reproducción parcial o total de la información mostrada