Busca:   en:
Inicio > Tienda > Libros > Pruebas y protocolos > Lenguaje habla y comunicación
Inicio > Tienda > Libros > Pruebas y protocolos > Primera infancia y escolares
PROLEC-SE-R. Bateria per a l'Avaluació dels Processos Lectors en Secundària i Batxillerat - Revisada. (Joc complet)

Ampliar imagenAmpliar imagen

122.90 Euros

143.56 Dólares*

 

 

Compartir en:

compartir FaceBook

PROLEC-SE-R. Bateria per a l'Avaluació dels Processos Lectors en Secundària i Batxillerat - Revisada. (Joc complet) (B*)

Jose Luis Ramos Sánchez, Fernando Cuetos Vega

El PROLEC-SE-R és una bateria de tretze proves per avaluar i detectar dificultats lectores en adolescents de 12 a 18 anys (de 1r d'ESO a 2n de Batxillerat). La seva aplicació permet obtenir informació sobre els tres principals processos de la lectura a aquestes edats: processos lèxics, sintàctics i semàntics.

El joc complet inclou les dues modalitats d'aplicació: la versió screening i la bateria completa.

Versió screening

La versió screening està formada per les proves 1 a 6 i es pot aplicar a grups nombrosos o individualment en aproximadament 45 minuts.

Amb ella s'obté una visió general sobre la presència de dificultats en cada procés i prova i s'indica el nivell lector de l'alumne o l'alumna en comparació amb altres persones del mateix curs.

Una de les finalitats principals d'aquesta versió és doncs la de realitzar avaluacions col·lectives en centres educatius per tal de recollir informació àgilment sobre un ampli nombre d'estudiants (aules, cursos o fins i tot centres complets).

Verson ampliada

La bateria completa afegeix les proves 7 a 13 a les anteriors, les quals requereixen necessàriament d'una sessió individual d'uns 45 minuts addicionals.

La seva principal finalitat és aprofundir en l'avaluació dels casos que hagin estat detectats amb sospites de dificultats en la versió screening, així com obtenir un complet perfil lector de la persona, amb puntuacions CI (mitjana = 100; Dt = 15) de cada procés Si un índex general de lectura (IGL) i una valoració de múltiples subprocessos que serveix per al desenvolupament de plans d'intervenció personalitzats.

Aquesta revisió inclou millores notables que pretenen facilitar la tasca dels professionals i investigadors de l'àmbit educatiu. La possibilitat d'obtenir un screening ràpid de problemes en lectura, l'ampliació de l'àmbit d'aplicació fins als 18 anys, la inclusió de noves tasques, l'avaluació de la comprensió oral per detectar casos de dislèxia i hiperlèxia, el nou disseny i format dels materials, la correcció per Internet o la completa tipificació són només algunes de les novetats respecte de l'anterior PROLEC-SE.

Temps: 45 minuts versió screening i 45 minuts addicionals versió completa o ampliada.

Edat: Adolescents entre 12 i 18 anys

B*. Para la venta de este producto se requiere acreditar: Conocimiento sobre la teoría de los tests y métodos estadísticos, garantizado por la correspondiente titulación académica.

Contenido
Instruccions
5 Quaderns proves 1 a 6
Quadern d'estímuls proves 7 a 13
Kit correcció a 25 usos

Tambien disponible en:

 • Castellano
 • Fabricante: Tea

   

   

  • Formas de pago Tarjetas de crédito

   Formas de envio
   Mensajería
   Correos
  • Atencion teléfonica tienda
   Telefono de contacto
  Gastos de envío
  G R A T I S
  Envíos España península para pedidos superiores a 49,90 euros (más iva) (condiciones)

  TIENDA

  Tienda

  Síguenos en: Síguenos en Twiter | Síguenos en Facebook | Instagram | pinterest

  Enlaces rápidos a temas de interés

  BOLETÍN

  RSS | XHTML | CSS
  Mapa Web | Registro | Contacta
  © Majo Producciones 2001-2021 - Prohibida la reproducción parcial o total de la información mostrada