Busca:   en:
Inicio > Tienda > Libros > Logopedia > Recursos
Inicio > Tienda > Material didáctico y de estimulación > Material para el lenguaje
Ensenya'm a parlar. Un material per a l'estructuració del llenguatge.

Ampliar imagenAmpliar imagen

55.00 Euros

59.60 Dólares*

 

 

Compartir en:

compartir FaceBook

Ensenya'm a parlar. Un material per a l'estructuració del llenguatge.

Aquest material ha estat especialment elaborat i ideat per donar la possibilitat al nen d'expressar-se creant estructures lingüístiques de més o menys complexitat.

És un material necessari per al treball amb nens deficients auditius i dificultat en la comprensió i estructuració del llenguatge. És apropiat per a l'a ensenyament del llenguatge, no només per a nens amb problemes auditius. Sinó també amb altres dificultats del llenguatge com afàsies o disfàsies, sobretot en problemes d'estructuració de frases.

El material ajuda al desenvolupament de la memòria, de l'atenció de la motivació, incrementa la necessitat de comunicar-se i facilita l'inici de la comprensió lectora.

Ensenyeu-me a parlar està específicament desenvolupat per donar la possibilitat al nen d'expressar-se més fàcilment creant estructures lingüístiques de menys a més complexitat.

Orientat des de Preescolar fins a l'educació primària, aporta divertits exercicis de progressió lingüística per al treball de la comprensió lectora.

Tant les làmines simples com les complexes tenen escrit a la part posterior a manera de guia per al docent, l'enunciat que representen, l'objectiu que es pretén aconseguir estructurant l'enunciat, la metodologia concreta que cal utilitzar per aconseguir l'objectiu i el vocabulari que s'empra en l'enunciat.

Contenido
- Targetes amb dibuixos i pictogrames. Cadascuna representa una paraula: subjectes, verbs, complements, adjectius, adverbis, preposicions i nexes.

- Targeta amb vores / marcs de color que representen la funció de la paraula en l'enunciat.

- Targetes amb paraules escrites.

- Làmines simples amb personatges executant una acció específica. Estan construïdes amb verbs transitius que responen a les preguntes què fa el subjecte?, on està?, com és? Amb verbs en temps present i en tercera persona.

- Làmines complexes amb múltiples personatges i accions. Representen situacions habituals de la família, en la qual els nens s'identifiquen en la seva vida quotidiana.

- Guia didàctica

Tambien disponible en:

 • Castellano
 • Editorial: GEU
  ISBN: 9788416729975
  Publicado:3/2018
  Páginas: 55
  Idioma: Catalán

   

   

  • Formas de pago Tarjetas de crédito

   Formas de envio
   Mensajería
   Correos
  • Atencion teléfonica tienda
   Telefono de contacto

  TIENDA

  Tienda

  Síguenos en: Síguenos en Twiter | Síguenos en Facebook | Instagram | pinterest

  Enlaces rápidos a temas de interés

  BOLETÍN

  RSS | XHTML | CSS
  Mapa Web | Registro | Contacta
  © Majo Producciones 2001-2021 - Prohibida la reproducción parcial o total de la información mostrada